Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 21:00

Nemáte oprávnění přidat komentář.

Počítače a internet – Internet

Tak tohle se mi ukazuje na facebooku, když chci přidat komentář pod jednoho uživatele. Mám ho v přátelích a nikdy se nic podobného nestalo. Vidím i všechen jeho obsah, komentáře, fotky, tak se ptám, co by to mohlo způsobovat, nemá mě jako blokovaného uživatele, ani v žádném omezení odebírání mých příspěvků. Co by to tedy mohlo způsobovat ? :)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.prosinec 21:31

Nemáte oprávnění přidat komentář.

Počítače a internet – Internet

Tak tohle se mi ukazuje na facebooku, když chci přidat komentář pod jednoho uživatele. Mám ho v přátelích a nikdy se nic podobného nestalo. Vidím i všechen jeho obsah, komentáře, fotky, tak se ptám, co by to mohlo způsobovat, nemá mě jako blokovaného uživatele, ani v žádném omezení odebírání mých příspěvků. Co by to tedy mohlo způsobovat ? :)
Doplňuji:
Jo od dob zavedení profilu TIMELINE jsou s tím jenom samé problémy. Příspěvky byly vždy jeho, ověřoval jsem si to u fotek statusů atd. a vždy se mi to ukázalo jenom u této konkrétní osoby. Kontaktoval jsem ho a sám mi potvrdil že neví v čem je problém, že s ničím nehýbal. V poslední době se mi stává dokonce, že 80% mých příspěvků nejsou ani viditelné pro ostatní protože facebook zavedl něco jako Přidat do seznamu zájmů, tím pádem jak tohle nemá někdo označené, jak u skupiny či osoby, setkává se jenom s těmi nejdůležitějšími příspěvky. Podle čeho ale facebook vyhodnuceje nejdůl. příspěvky nevím, nejspíš podle počtu like nebo po označení Důležité … samé problém na mojé hlavu :D:D no což, tak nebudu moct komentovat 1 uživatele z 800milionů :D