Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.prosinec 18:28

Po několika hodinách přestane jít internet.

Počítače a internet – Internet

Dobrý den, zatím jsem to ignoroval, ale už mě to začíná štvát. Jsem na internetu, například několik hodit a potom z ničeho nic vypadne internet, ale v pravém rohu dole u ukazatele sítě se objevuje, že pořád připojený sem a například když u toho volám s někým přes skype, tak hovor nevypadne, volám dál, ale v prohlížeči mi hlasí, že není možné se připojit k internetu. (Dělá to ve všech prohlížečích).. Musím vždy restartovat PC a potom je to zase v pořádku.. Dělá to někdy až po půl dnu. Nevíte v čem je problém? Děkuji (Připojený jsem přes wifi, ale ostatním připojených PC, či mobilu se to neděje, v síti tedy problém není)

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 16.prosinec 18:58

Po několika hodinách přestane jít internet.

Počítače a internet – Internet

Dobrý den, zatím jsem to ignoroval, ale už mě to začíná štvát. Jsem na internetu, například několik hodit a potom z ničeho nic vypadne internet, ale v pravém rohu dole u ukazatele sítě se objevuje, že pořád připojený sem a například když u toho volám s někým přes skype, tak hovor nevypadne, volám dál, ale v prohlížeči mi hlasí, že není možné se připojit k internetu. (Dělá to ve všech prohlížečích).. Musím vždy restartovat PC a potom je to zase v pořádku.. Dělá to někdy až po půl dnu. Nevíte v čem je problém? Děkuji (Připojený jsem přes wifi, ale ostatním připojených PC, či mobilu se to neděje, v síti tedy problém není)
Doplňuji:
Ano, jsem správce. Nedávno jsem využíval Fofrnet, kde to dělalo také. Nyní mám UPC a problém přetrvává, takže připojením to není. Problém musí být někde v notebooku. Používám prohlížeč Google chrome, ale v rozšířeních žádnou aplikaci ´, která by tohle mohla dělat nemám. Když potom zkouším zapnout jiný prohlížeč, tak je problém i tam, ale například u toho Skypu vše funguje dál a není problém. Netuším co to může být.