Zeptal/a se – 5.listopad 20:37
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ochutnala a vyzkoušela jsem jich už dost, ale takové, jaké jsem kdysi měla v Českém Krumlově se mi znovu nalézt nepodařilo. Všechno jsou to jen takové, víceméně měkčí placky se zelím.
Hledám recept na pevné, tvrdší, ale tenké, křehké a křupavé zelňáky. Znáte nějaký? Díky:-)
Zeptal/a se – 6.listopad 23:32
Jídlo a vaření – Vaření a recepty
Ochutnala a vyzkoušela jsem jich už dost, ale takové, jaké jsem kdysi měla v Českém Krumlově se mi znovu nalézt nepodařilo. Všechno jsou to jen takové, víceméně měkčí placky se zelím.
Hledám recept na pevné, tvrdší, ale tenké, křehké a křupavé
zelňáky. Znáte nějaký? Díky:-)
Doplňuji:
Tak ti hanulko pěkně děkuji.:-) Zelňáky byly fakt na jedničku. Skvělý
recept, všude jsem předtím nacházela samé pagáčové až buchtové a to
nebylo ono. Mám jasnou volbu, co budeme křoupat o Silvestru. Rychlá
příprava,
jednoduchý recept; doporučuji vyzkoušet i ostatním (kdo máte rádi něco
pikantního) – ale pozor, je po nich dost žízeň…:-)