Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 25.říjen 23:49

iPod touch 4G 8GB ???

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den, našel jsem stránku kde je iPod touch 4G ve verzi 8GB http://www.asus­.cd/spotrebni-elektronika-mp3/ipod-touch-8gb-white/ jaktože je zde dostupný ve verzi 8GB a na applestore http://store.ap­ple.com/cz/brow­se/home/shop_i­pod/family/ipod_tou­ch_4thgenerati­on ne ? sháním co nejlevnější iPod a nevadilo by mi ani tak že ten má jen 8GB ale jde mi o to jestli bude fungovat normálně ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.říjen 0:09

iPod touch 4G 8GB ???

Elektronika – Ostatní elektronika

Dobrý den, našel jsem stránku kde je iPod touch 4G ve verzi 8GB http://www.asus­.cd/spotrebni-elektronika-mp3/ipod-touch-8gb-white/ jaktože je zde dostupný ve verzi 8GB a na applestore http://store.ap­ple.com/cz/brow­se/home/shop_i­pod/family/ipod_tou­ch_4thgenerati­on ne ? sháním co nejlevnější iPod a nevadilo by mi ani tak že ten má jen 8GB ale jde mi o to jestli bude fungovat normálně ?
Doplňuji:
BANAN ne, já jsem to myslel tak, že ipod touch čtvrté generace jako ten ipod a ne síť.zajímá mě proč prodává ten ipod ve verzi 8GB když v applestoru verze 8GB není jestli je to nějaká čínská kopie ipodu nebo co. ale je mi líto těch informací které si pro mě napsal zbytečně :/