Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 21:00

Proč je opakem sladkého vína suché? Není to tak trochu oxymorón?

Jídlo a vaření – Nápoje

To je jako říct suchá voda – víno přece musí bejt vždycky mokrý, ne… proč zde nefunguje klasický protiklad sladký – hořký?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 18.říjen 22:16

Proč je opakem sladkého vína suché? Není to tak trochu oxymorón?

Jídlo a vaření – Nápoje

To je jako říct suchá voda – víno přece musí bejt vždycky mokrý, ne… proč zde nefunguje klasický protiklad sladký – hořký?
Doplňuji:
Mapel: otázka zůstává. Jestliže se to určuje podle obsahu zbytkového cukru, proč se to do 4g tedy nejmenuje „hořké“?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 28.prosinec 15:44

Proč je opakem sladkého vína suché? Není to tak trochu oxymóron?

Jídlo a vaření – Nápoje

To je jako říct suchá voda – víno přece musí bejt vždycky mokrý, ne… proč zde nefunguje klasický protiklad sladký – hořký?
Doplňuji:
Mapel: otázka zůstává. Jestliže se to určuje podle obsahu zbytkového cukru, proč se to do 4g tedy nejmenuje „hořké“?