Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.srpen 19:43

Nemuzu se nadechnout ?

Zdraví – Nemoci

Pokažde když mam nervy nebo tak neco tak se mi zacne spatne dychat, jako kdyby dycham a jak vydechnu tak prestanu dychat vuebc si to neuvedomuju, az pak jak nemuzu dychat tak se nadechnu ale nechapu proc to delam. Pak na to zacnu cim dal tim vic myslet mam strach a je mi jeste hur. Kdyz na to nemyslim nebo si nevzpomenu tak je mi uplne dobre. Co o muze ybt diky za odpoved :( Jak to vyresit ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 9.srpen 20:24

Nemuzu se nadechnout ?

Zdraví – Nemoci

Pokažde když mam nervy nebo tak neco tak se mi zacne spatne dychat, jako kdyby dycham a jak vydechnu tak prestanu dychat vuebc si to neuvedomuju, az pak jak nemuzu dychat tak se nadechnu ale nechapu proc to delam. Pak na to zacnu cim dal tim vic myslet mam strach a je mi jeste hur. Kdyz na to nemyslim nebo si nevzpomenu tak je mi uplne dobre. Co o muze ybt diky za odpoved :( Jak to vyresit ?
Doplňuji:
ocko – nevim kde s tim jit a co bych mu presne rekla
DaveR – astma to bych poznala, me se to projevuje jen kdyz na to moc zacnu myslet je to neco jako panicka porucha proste je to nervova zalezitost, neco jako knedlik v krku kdyz si vygooglujes prosste cim vic na to myslim tim vic se stresuju a je to horsi, kdyz na to nemyslim nic necitim jsem uplne fit