Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.srpen 18:52

Co přiměje ženy ke změně ideálního partnera?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

často vidíme jak jdou takoví slengově řečeno šampónci a kolem nich roj takových postprincezen :) všichni tak kolem věku 14ti let. Však také lze zahlédnout pár asi ve věku 16ti let a tam místo nabubřelého princátka tam byl úplně normální hošan :) nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, ale dneska mi to nedalo, co přiměje ty slečinky změnit cíl?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 8.srpen 19:30

Co přiměje ženy ke změně ideálního partnera?

Rodina a vztahy – Partnerství, manželství

často vidíme jak jdou takoví slengově řečeno šampónci a kolem nich roj takových postprincezen :) všichni tak kolem věku 14ti let. Však také lze zahlédnout pár asi ve věku 16ti let a tam místo nabubřelého princátka tam byl úplně normální hošan :) nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, ale dneska mi to nedalo, co přiměje ty slečinky změnit cíl?
Doplňuji:
Děkuji za odpovědi a pro Diamanu to s těma modelkama a protějškem tam si myslím že v tom je i něco jiného než že si padnou, určitě by si padla s více lidmi i ne tak slavnými tudíž tam bude i špetka bohatství toho druhého ale také to že se ještě více proslaví… přemýšlel jsem nad tím a vznikla i má teorie a to taková že těch metroušů je míň, rozhodně je tu více těch post princezniček a tudíš na jednoho metrouše s patkou toho výjde více… zvyknou si a začnou toho pomalu zneužívat (ne všichni – nejspíš) no a to princezničkám strhne ego a odporoučí se jinam takový druhý, třetí,… pokus do té doby než ego spadne na nulu to jiněco nejspíš projede hlavu zhruba těch 17 let a přestane ta povrchnost která by jinak zabránila se s tím normálnim chlapcem blíže seznámit… nevím toť je má torie