Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.srpen 9:36

Když je Avast antivirus free, tak proč se mi po třech měsících vypne a chce, abych si koupila placenou verzi?

Počítače a internet – Software

Máte to taky tak? Nainstaluji free Avast, ale vydrží jen tři měsíce. Před vypršením doby mě začne upozorňovat, že za x dní mi zkončí a pc nebude chráněn a nabízí mi vytrvale placenou verzi. Pak tedy zkončí a já ho musím nainstalovat znovu, sice zdarma, ale je to otravné. Ale mám pc vlastně už přes čtyři roky, vždycky jsem měla free Avast a dřív to nedělal, až teď nějakou dobu. Je ta firma teď agresivnější a chce mě udolat, abych radši zaplatila? Zajímá mě, jestli máte stejný problém, případně, jak to řešíte? Také stále přeinstalováváte na novou „čerstvou“ free verzi? Nebo se to dá vyřešit nějak jinak?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.srpen 10:07

Když je Avast antivirus free, tak proč se mi po třech měsících vypne a chce, abych si koupila placenou verzi?

Počítače a internet – Software

Máte to taky tak? Nainstaluji free Avast, ale vydrží jen tři měsíce. Před vypršením doby mě začne upozorňovat, že za x dní mi zkončí a pc nebude chráněn a nabízí mi vytrvale placenou verzi. Pak tedy zkončí a já ho musím nainstalovat znovu, sice zdarma, ale je to otravné. Ale mám pc vlastně už přes čtyři roky, vždycky jsem měla free Avast a dřív to nedělal, až teď nějakou dobu. Je ta firma teď agresivnější a chce mě udolat, abych radši zaplatila? Zajímá mě, jestli máte stejný problém, případně, jak to řešíte? Také stále přeinstalováváte na novou „čerstvou“ free verzi? Nebo se to dá vyřešit nějak jinak?
Doplňuji:
Tedy ne nainstalovat, ale udělat zdarma registraci. Zadám svoje jméno a mailovou adresu a ještě chtějí, abych vybrala z několika možností, proč jsem si vybrala zrovna Avast. Po této registraci jsem si mohla zase spustit ty štíty, takže už to zase běží. Ale určitě to po mě bude chtít za tři měsíce zas…