Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.červenec 16:13

Kde sehnat kostým Jigsawa z filmu SAW z půjčovny ? :D +foto

Volný čas a hobby – Hobby

Zdravím, na poslední zvonění chci mít ten nejspeciálnější převlek – kostým panáka Jigsawa (http://www.at­henaresearchgrou­p.org/jigsaw.jpg) z hororu SAW. V ČR se dá sehnat 100%, vidím že se dá koupit např. tu http://www.mys­ticum.cz/saw-maska-a-kostym-p-2575.html?lan­guage=cz¤­cy=CZK , ale ty peníze to za to nestojí :/ Proto se ptám, neznáte nějakou půjčovnu která by mi třeba za 100kč tento kostým vypůjčila ? (s tříkolkou by to bylo nejlepší :D hehe) Díky!

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 3.červenec 16:23

Kde sehnat kostým Jigsawa z filmu SAW z půjčovny ? :D +foto

Volný čas a hobby – Hobby

Zdravím, na poslední zvonění chci mít ten nejspeciálnější převlek – kostým panáka Jigsawa (http://www.at­henaresearchgrou­p.org/jigsaw.jpg) z hororu SAW. V ČR se dá sehnat 100%, vidím že se dá koupit např. tu http://www.mys­ticum.cz/saw-maska-a-kostym-p-2575.html?lan­guage=cz¤­cy=CZK , ale ty peníze to za to nestojí :/ Proto se ptám, neznáte nějakou půjčovnu která by mi třeba za 100kč tento kostým vypůjčila ? (s tříkolkou by to bylo nejlepší :D hehe) Díky!
Doplňuji:
Joo myslel jsem až za rok :D No domácí výroby, to by nikdo nepoznal co to je, 500,– bych do toho možná i vrazil ať je sranda