Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červen 15:21

Stalo se Vám někdy, že jste někoho potkali na ulici, on Vás pozdravil

Kultura a společnost – Etiketa

a Vy jste vůbec nevěděli kdo to je? Nebo že jste si uvědomily, že jste možná s někým pomlouvali někoho, na kom tomu druhýmu záleží?? Mě se tohle stává celkem často, nedávno jsem možná pomlouvala s jednou holkou její mamku, nebo jsem viděla jednoho kluka, a já sem si nebyla vůbec jistá kdo to je (jestli se s ním bavím, neb o ne) takže jsem nevěděla, jestli mám pozdravit, nebo ne. Co si myslíte, že byse s tímto dalo dělat?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 27.červen 19:49

Stalo se Vám někdy, že jste někoho potkali na ulici, on Vás pozdravil

Kultura a společnost – Etiketa

a Vy jste vůbec nevěděli kdo to je? Nebo že jste si uvědomily, že jste možná s někým pomlouvali někoho, na kom tomu druhýmu záleží?? Mě se tohle stává celkem často, nedávno jsem možná pomlouvala s jednou holkou její mamku, nebo jsem viděla jednoho kluka, a já sem si nebyla vůbec jistá kdo to je (jestli se s ním bavím, neb o ne) takže jsem nevěděla, jestli mám pozdravit, nebo ne. Co si myslíte, že byse s tímto dalo dělat?
Doplňuji:
Joo k tomu mímu pomlouvání, já pomlouvám tak, že řeknu, ona je hrozná protože…já nevím, třeba mě někdo bezdůvodně nadá, nebo je na mě protivná prodavačka v obchodě, ale je mi pod ůroven pomlouvat někoho, že má mastný vlasy a tak..:D, jo a její mamku jsem možná trochu pomluvila tak, že jsem o ní mluvila jako o prodavačce :(