Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 17:06

Jako bez nějakého omezení? Předněš bych si takových magických předmětů vyčaroval víc, taky bych očaroval sám sebe, pořádně bych se nadupal, abych žádnou hůlku už nepotřeboval, taková menší omnipotence (minimálně různé schopnosti jako telekineze, teleportace, nesmrtelnost nebo alespoň nezranitelnost, věčná mladost, telepatie, neviditelnost, blesky, energie, ovládání i tvorba ohně a vůbec ovldádání všech živlů, transformace/tran­smogrifikace, omezení nebo zbavení si životních potřeb,…).
Nenech se omezovat představivostí.
Samozřejmě taky vnější blahobyt, vylepšní… ale to už bez hůlky, protože už bych ji nepotřeboval.

Taky jsem nikdy nepochopil ty, kteří měli džina (v arabské mytologii). Jako proč si nikdy nepříli, aby sami mohli mít nějakou (magickou) moc a už nepotřebovali džina (v lahvi nebo prstenu)… mohli si přát cokoli a počet přání neměli omezený, ale riziko ztráty lampy nebo prostě toho předmětu atd tu stále je a přesto je určitě efektivnější, kdybych k tomu nikoho nepotřeboval a sám měl takovou moc.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 17:29

Jako bez nějakého omezení? Předně bych si takových magických předmětů vyčaroval víc, taky bych očaroval sám sebe, pořádně bych se nadupal, abych žádnou hůlku už nepotřeboval, taková menší omnipotence (minimálně různé schopnosti jako telekineze, teleportace, nesmrtelnost nebo alespoň nezranitelnost, věčná mladost, telepatie, neviditelnost, blesky, energie, ovládání i tvorba ohně a vůbec ovldádání všech živlů, transformace/tran­smogrifikace, omezení nebo zbavení si životních potřeb, schopnost komunikace s mrtvými – e nejen to, ale vůbec navštěvování světa mrtvých a cestování napříč sférami i časem,…).
Nenech se omezovat představivostí.
Samozřejmě taky vnější blahobyt, vylepšní… ale to už bez hůlky, protože už bych ji nepotřeboval.

Taky jsem nikdy nepochopil ty, kteří měli džina (v arabské mytologii). Jako proč si nikdy nepříli, aby sami mohli mít nějakou (magickou) moc a už nepotřebovali džina (v lahvi nebo prstenu)… mohli si přát cokoli a počet přání neměli omezený, ale riziko ztráty lampy nebo prostě toho předmětu atd tu stále je a navíc je určitě efektivnější, když k tomu nikoho nepotřebuješ a sám máš takovou moc.