Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 13:13

Řekl bych, že to první není ani tolik motivací, jako spíš prsotě jen moudro a dobrá rada. Lepší na rozvahu a čistou hlavu, je častokrát prostě ráno, kdy se vyspíme, doplníme energii a vyčistíme mysl (automaticky přes noc/spánek). Obzvlášť, když se potřebujeme v něčem důležitém rozhodnout.
Druhé jsem jakživ neslyšel ani moc nevím k čemu ho vztáhnout. Můžu jen říct, že se to dá (možná) připodobnit dřině, práce až do noci/do rána, bezesná noc plná vytrvalé práce atd. Takže vyrvalá práce určitě plodí úspěch, vytváří „hvězdy“.
Večer a noc může být plná inspirací (stejně tak ale i den – záleží jak u koho atd), napádů, přemýšlení, zvýšená aktivita/energie u NĚKTERÝCH jedinců (nočních sov a pracantů, kteří mají vášeň).

Podle situace je někdy lepší nechat „to“ na ráno a jindy zase se tomu věnovat i přes noc… už podle té situace, ale i oč se jedná (činnost nebo rozhodování), podle nálady, energie, závažnosti a mnoha dalších okolností, které člověk musí posoduit sám.

Nemyslím si však, že by některé z těch dvou byly v něčem motivační.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 13:16

Řekl bych, že to první není ani tak motivací, jako spíš prostě jen moudro a dobrá rada, která MŮŽE přijít vhod. Lepší na rozvahu a čistou hlavu, je častokrát prostě ráno, kdy se vyspíme, doplníme energii a vyčistíme mysl (automaticky přes noc/spánek). Obzvlášť, když se potřebujeme v něčem důležitém rozhodnout.
Druhé jsem jakživ neslyšel ani moc nevím k čemu ho vztáhnout. Můžu jen říct, že se to dá (možná) připodobnit dřině, práci až do noci/do rána, bezesná noc – plná vytrvalé práce atd. Takže vytrvalá práce určitě plodí úspěch, vytváří „hvězdy“.
Večer a noc může být plná inspirací (stejně tak ale i den – záleží jak u koho atd), napádů, přemýšlení, zvýšená aktivita/energie u NĚKTERÝCH jedinců (nočních sov a pracantů, kteří mají vášeň), a to může být ku prospěchu.

Podle situace je někdy lepší nechat „to“ na ráno a jindy zase věnovat tomu i celou noc… už podle té situace, ale i oč se jedná (činnost nebo rozhodování), podle nálady, energie, závažnosti a mnoha dalších okolností, které člověk musí posoduit sám.

Nemyslím si však, že by některé z těch dvou byly v něčem motivační.