Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.listopad 18:17

Někdo si dělá legraci, uvádí, že je možné i při vydání očkovacích průkazů uvádět tak starou osobu. Ale je vidět, že padělatel nepřemýšlí, že sotva bude žít člověk, který má 120 roků a navíc s takovým profanovaným jménem se bude profanovat.
Spoléhá na nedůsklednou kontrolu. Myslím, že nejde o únik dat, ale šikovnost padělatele. Kolik je padělných OP, pasů. Nemusí vstoupit do databázer ale šikovní padlatelé z existujícího průkazu pro určitého člověka vytvoří průkaz pro někoho jiného. Někde jsme to četla, nebo viděla, že někdo má okopírovaný očkovací průkaz o ořkování. . Spoléhá na to, že kdyýž někam jde, že nikdo nepoužívá čtečku, takže při vstupu prlkazem mávne a projde.

Dotyční se nechtějí dá očkocat, očkovat, beru, ale proč falšujío data a vyhotoví pro sebe z legrace půkazy. To nesvědčí o jejich slušnosti. Klamou sebe i ostatní.

I když je padělatel třeba proti očkování, rouhodl se tak, není to vhodná forma falšovat doklady a předstírat to, co není, i když má určitá omezení, ale bylo to jeho rozhodnutí, co si vybere., i když oiciálně se tcrdilo, že se může naočkovat jen tenn,kdo chce.

Je rozdíl, mezi vzdát se a vědět, kdy mám dost. Poznat vždy, kdy dost je dost. a podel toho se tak chovat, naučit se, , co nefunguje, abych zjistil, co ano. , ale nepodvádšt. t
To platí všude, nejen u covid pasů.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.listopad 18:34

Někdo si dělá legraci, uvádí, že je možné i při vydání očkovacích průkazů uvádět tak starou osobu. Ale je vidět, že padělatel nepřemýšlí, že sotva bude žít člověk, který má 120 roků a navíc takovým profanovaným jménem se bude prokazovat.
Spoléhá na nedůslednou kontrolu. Myslím, že nejde o únik dat, ale šikovnost padělatele. Kolik je padělaných OP, pasů. Padělatel Nemusí vstoupit do databáze, ale šikovní padělatelé z existujícího průkazu pro určitého člověka vytvoří průkaz pro někoho jiného. Někde jsme to četla, nebo viděla, že někdo má okopírovaný očkovací průkaz. . Spoléhá na to, že když někam jde, nikdo nepoužívá čtečku, takže při vstupu průkazem mávne a projde.

Dotyční se nechtějí dát očkovat, beru, ale proč falšuje data a vyhotoví pro sebe i z legrace průkazy. To nesvědčí o jejich slušnosti. Klamou sebe i ostatní.

I když je padělatel třeba proti očkování, rozhodl se tak, není to vhodná forma falšovat doklady a předstírat to, co není, i když má určitá omezení, ale bylo to jeho rozhodnutí, co si vybere., i když oficiálně se tvrdilo, že se může naočkovat jen ten,kdo chce. Ale ani ti nahoře by neměli lhát, ale říkat čistou pravdu., nemazat med kolem huby. Nechat žít …

Je rozdíl, mezi vzdát se a vědět, kdy mám dost. Poznat vždy, kdy dost je dost a podle toho se tak chovat, naučit se, , co nefunguje, abych zjistil, co ano. , ale nepodvádět. Nakonec na to stejně doplatí.
To platí všude, nejen u covid pasů.

Slušný člověk se nestačí divit, jak se ze slušnosti stala nadávka… Být slušný je normální, a někdo, kdo je slušný, je zkrátka slušný člověk., i když za to trpí.

Jak je možní, že se n netu prodávají maturitnío vysvěšdčnííí, ale i vysokoškolské tituly. Ale často to projde. Proč je to možné, všechno je v lidech.