Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.říjen 15:02

Čestné prohlášení se může týkat majetku, nebo vsstupu do zaměšstnání. Je určeno čestným lidem. Pokud bych dotyčného znala, který nesplní, co slíbí, nikdy bych od něěho čestné prohlášení nevyžadovala, protože nemusí četné prohlášení stvrzovat jeho čest. U jiných může klamat, nemusí vědět, že čest nemá, ž e zapře i nos mezi očima.

BVOhužel, na cti zakládají i to, kdo záždnou čřest nemají. ZNeužití čestnéhoo prohlášení se můžete stát trestným činem,.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.říjen 15:05

Čestné prohlášení se může týkat majetku, nebo vsstupu do zaměšstnání. atd. Je určeno čestným lidem. Pokud bych dotyčného znala, který nesplní, co slíbí, nikdy bych od něěho čestné prohlášení nevyžadovala, protože nemusí četné prohlášení stvrzovat jeho čest. U jiných může klamat, nemusí vědět, že čest nemá, ž e zapře i nos mezi očima.

BVOhužel, na cti zakládají i to, kdo záždnou čřest nemají. ZNeužití čestnéhoo prohlášení se můžete stát trestným činem,. Často se to stává třeva u spolumajitelů firmy, když zkrachujea jeden svádí vinu na druhého. Ústní čestné slovo se těžko prokazuje.