Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.říjen 18:08

Neměnil, ale spousta lidí se narodí s jiným odstínem/barvou, která se jim během kojeneckého období změní. „Původní“ vlasy vypadají a pak narostou nové. Taky jak které, některé se rodí zcela holohlavé, jiné s pár vlasy a další s bujnou kšticí (každopoádně hodně často se ty „první vlasy“ změní).
Já jsem měl třeba po porodu zcela tmavě černé vlasy (ne, nepamatuju si to, ale říkali mi to a mám fotky), ale ty mi vypadaly a mám tmavě hnědé vlasy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.říjen 18:10

Neměnil, ale spousta lidí se narodí s jiným odstínem/barvou, která se jim během kojeneckého období změní. „Původní“ vlasy vypadají a pak narostou nové. Taky jak které novorozeňata, některá se rodí zcela holohlavé, jiná s pár vlasy a další s bujnou kšticí (každopoádně hodně často se ty „první vlasy“ změní. Během 2 měsíců všechny vypadají a vyrostou nové někdy do jednoho roka).
Já jsem měl třeba po porodu zcela tmavě černé vlasy. které mi vydržely pár měsíců (ne, nepamatuju si to, ale říkali mi to a mám fotky), ale ty mi vypadaly a pak narostly tmavě hnědé (které mám doposud).