Odpověděl/a – 18.duben 15:46
Jasně. Do popředí se dostává vědní obor epigenetika, který se mimo
jiné zabývá i tímto. Je již známo, že některá jídla mají vliv na
„zapínání“ a „vypínání“ genů, např. brokolice, ořechy, ryby,
kurkuma, ženšen, zázvor. Vliv mají i sociální interakce, braní léků,
kouření, cvičení, mikrobiom i celkový psychický stav. Taky bych dokázala
vzpomenout na lidi, kteří se stravují celkem nezodpovědně a blbečci to
nejsou, ale není jim ani 30 a už třeba mají břicho, akné, hůř se jim
spí apod.
Poslechni si rozhovor s touto paní :) https://www.youtube.com/watch?v=-F5ZuH1-FbY
Odpověděl/a – 18.duben 15:47
Jasně. Do popředí se dostává vědní obor epigenetika, který se mimo
jiné zabývá i tímto. Je již známo, že některé potraviny mají vliv na
„zapínání“ a „vypínání“ genů, např. brokolice, ořechy, ryby,
kurkuma, ženšen, zázvor. Vliv mají i sociální interakce, braní léků,
kouření, cvičení, mikrobiom i celkový psychický stav. Taky bych dokázala
vzpomenout na lidi, kteří se stravují celkem nezodpovědně a blbečci to
nejsou, ale není jim ani 30 a už třeba mají břicho, akné, hůř se jim
spí apod.
Poslechni si rozhovor s touto paní :) https://www.youtube.com/watch?v=-F5ZuH1-FbY