Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 15:46

Jasně. Do popředí se dostává vědní obor epigenetika, který se mimo jiné zabývá i tímto. Je již známo, že některá jídla mají vliv na „zapínání“ a „vypínání“ genů, např. brokolice, ořechy, ryby, kurkuma, ženšen, zázvor. Vliv mají i sociální interakce, braní léků, kouření, cvičení, mikrobiom i celkový psychický stav. Taky bych dokázala vzpomenout na lidi, kteří se stravují celkem nezodpovědně a blbečci to nejsou, ale není jim ani 30 a už třeba mají břicho, akné, hůř se jim spí apod.
Poslechni si rozhovor s touto paní :) https://www.y­outube.com/wat­ch?v=-F5ZuH1-FbY

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 15:47

Jasně. Do popředí se dostává vědní obor epigenetika, který se mimo jiné zabývá i tímto. Je již známo, že některé potraviny mají vliv na „zapínání“ a „vypínání“ genů, např. brokolice, ořechy, ryby, kurkuma, ženšen, zázvor. Vliv mají i sociální interakce, braní léků, kouření, cvičení, mikrobiom i celkový psychický stav. Taky bych dokázala vzpomenout na lidi, kteří se stravují celkem nezodpovědně a blbečci to nejsou, ale není jim ani 30 a už třeba mají břicho, akné, hůř se jim spí apod.
Poslechni si rozhovor s touto paní :) https://www.y­outube.com/wat­ch?v=-F5ZuH1-FbY