Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 8:53

Zdravotní pojišťovny se liší extrémně. Až budete umírat na rakovinu a zdravotní pojišťovna vám na základě svých podmínek plnění odmítne proplatit neatestovaný lék, byť dle českého zákona máte v extrémních případech nárok i na neatestované léky, velmi oceníte možnost změnit pojišťovnu, nebo díky našemu systému možnost donutit je platit. Ano, co se běžné péče týče, léky na bolest hlavy vám vyplatí každá. Ale ne každá pojišťovna má ve své síti atestační laboratoře atp. → některé pojišťovny přispívají, nebo dokonce sami iniciují vývoj léčiv, nebo nový šarží. Některé pojišťovny vám z větší části proplatí i pomůcky zlepšující život s postižením. A to budete najednou krutě rádi, že OZP narozdíl od VZP je ochotno proplatit 67 % na bionické protéze paže. Nebít konkurence a regulací států a stále se rozšiřujících zákonů, měli bychom nárok jen na základní péči a každý s tíživou životní situací by byl hozen přes palubu. To, že nevidíte za roh svého domu neznamená, že denně není možné sledovat nové a nové případy, jak ta a ta pojišťovna vyj* se svým klientem, který je většinou ve značně nevýhodné pozici.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 8:55

Zdravotní pojišťovny se liší extrémně. Až budete umírat na rakovinu a zdravotní pojišťovna vám na základě svých podmínek plnění odmítne proplatit neatestovaný lék, byť dle českého zákona máte v extrémních případech nárok i na neatestované léky, velmi oceníte možnost změnit pojišťovnu, nebo díky našemu systému možnost donutit je platit. Ano, co se běžné péče týče, léky na bolest hlavy vám vyplatí každá. Ale ne každá pojišťovna má ve své síti atestační laboratoře atp. → některé pojišťovny přispívají, nebo dokonce sami iniciují vývoj léčiv, nebo nových šarží. Některé pojišťovny vám z větší části proplatí i pomůcky zlepšující život s postižením. A to budete najednou krutě rádi, že OZP narozdíl od VZP je ochotno proplatit 67 % na bionické protéze paže. Nebýt konkurence a regulací států a stále se rozšiřujících zákonů, měli bychom nárok jen na základní péči a každý s tíživou životní situací by byl hozen přes palubu. To, že nevidíte za roh svého domu neznamená, že denně není možné sledovat nové a nové případy, jak ta a ta pojišťovna vyj* se svým klientem, který je většinou ve značně nevýhodné pozici.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.duben 8:59

Zdravotní pojišťovny se liší extrémně. Až budete umírat na rakovinu a zdravotní pojišťovna vám na základě svých podmínek plnění odmítne proplatit neatestovaný lék, byť dle českého zákona máte v extrémních případech nárok i na neatestované léky, velmi oceníte možnost změnit pojišťovnu nebo díky našemu systému možnost donutit je platit. Ano, co se běžné péče týče, léky na bolest hlavy vám vyplatí každá. Ale ne každá pojišťovna má ve své síti atestační laboratoře atp. → některé pojišťovny přispívají, nebo dokonce sami iniciují vývoj léčiv nebo nových šarží. Některé pojišťovny vám z větší části proplatí i pomůcky zlepšující život s postižením. A to budete najednou krutě rádi, že OZP narozdíl od VZP je ochotno proplatit 67 % na bionické protéze paže. Nebýt konkurence a regulací států a stále se rozšiřujících zákonů, měli bychom nárok jen na základní péči a každý s tíživou životní situací by byl hozen přes palubu. To, že nevidíte za roh svého domu, neznamená, že denně není možné sledovat nové a nové případy, jak ta a ta pojišťovna vyj* se svým klientem, který je většinou ve značně nevýhodné pozici.