Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 11:09

Nedá se říct, že přímo pobavilo, ale zasmála jsem se Jako vždy, když přepínám se zastavím u některého pořau, který neznám. Např. pořad Popelka Je vidět, že peníze motivují účastnice k závisti, – vyhrát a získat peníz. Jenž kroutím hlavou, když se doví „tému“ od „stajllisty“.

Téma a jeho splnění hodnotí Osmani Lafita, módní návrhář, má někdy vtipné poznámky nepřesnou češtinou, která působí velmi roztomile. K tomu jeho gestikulace, takže s musím i smát.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 13:41

Nedá se říct, že přímo pobavilo, ale zasmála jsem se Jako většinou, když přepínám TV a zastavím se u některého pořadu, který neznám. Např. pořad Popelka Je vidět, že peníze motivují účastnice k závisti, – vyhrát a získat peníz. Jenž kroutím hlavou, když se doví „tému“ od „stajllisty“.

Téma a jeho splnění hodnotí Osmani Lafita, módní návrhář, má někdy vtipné poznámky, hodnocení nepřesnou češtinou, která působí velmi roztomile. K tomu jeho gestikulace, takže se musím i smát.

Žasnu, co lidé udělají pro to, aby vyhráli, kritika od návrháře je nepoučí. Jenže kdo se směje naposledy, ten se směje nejlépe.