Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 22:01

Snažím se o kvalitu, ne kvantitu. Ale musela jsem k tomu časem dospět. Dřív jsem měla ráda všeho hodně, klidně i z levnějších kategorií, dnes mám taky ráda všeho dost (třeba boty, ou je…), ale pravdou je, že si koupím to kvalitnější. Většina je z Číny, to určitě, ale je to hlavně o tom, ze které fabriky je námi vybraný kus zboží. Z nás jsou také masokombináty, které vyrábí párky hlavně z mouky, ale máme i malé výrobce nebo řezníky, kteří dělají dobrou práci. Všichni vyrábí u nás, ale záleží od koho koupíme. To samé je Čína.
Sice neprosazuji “čím dražší, tím lepší” (obzvláště v odvětví kosmetiky jsem se o tom hodně přesvědčila), ale zajímám se o původ svých věcí, mám své oblíbené značky, a především dávám na tradici.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.leden 22:03

Snažím se o kvalitu, ne kvantitu. Ale musela jsem k tomu časem dospět. Dřív jsem měla ráda všeho hodně, klidně i z levnějších kategorií, dnes mám taky ráda všeho dost (třeba boty, ou je…), ale pravdou je, že si koupím to kvalitnější. Většina je z Číny, to určitě, ale je to hlavně o tom, ze které fabriky je námi vybraný kus zboží. U nás jsou také masokombináty, které vyrábí párky hlavně z mouky, ale máme i malé výrobce nebo řezníky, kteří dělají dobrou práci. Všichni vyrábí u nás, ale záleží od koho koupíme. To samé je Čína.
Sice neprosazuji “čím dražší, tím lepší” (obzvláště v odvětví kosmetiky jsem se o tom hodně přesvědčila), ale zajímám se o původ svých věcí, mám své oblíbené značky, a především dávám na tradici. A tam je to dost často “+ 100%”.