Odpověděl/a – 8.listopad 19:15
To je pouze vymysl ktery nema opodstatneni.Specializuju se na kávu,a
troska cukru kterou pridate do kvalitni kavy ji chutove jen prospeje.
Ale samozrejme nic se nema prehanet,vic cukru prebije opravdovou chut a
mlekem,smetanou nebo necim jinym taktez.Jinak troska toho cukru nemuze
zamaskovat -ochudit aroma ci chut.
To je jako kdyby nekdo tvrdil,ze vhodne osolenim masa ztraci maso
na chuti…
Odpověděl/a – 8.listopad 19:41
To je pouze vymysl ktery nema opodstatneni.Specializuju se na kávu,a
troska cukru kterou pridate do kvalitni kavy ji chutove jen prospeje.
Ale samozrejme nic se nema prehanet,vic cukru prebije opravdovou chut a
mlekem,smetanou nebo necim jinym taktez.Jinak troska toho cukru nemuze
zamaskovat -ochudit aroma ci chut.
To je jako kdyby nekdo tvrdil,ze vhodne osolenim masa ztraci maso na
chuti…
Doplňuji:
ReHu : a odkud je ta arabica?Teda nemyslim tim obchod :o)