Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 19:15

To je pouze vymysl ktery nema opodstatneni.Spe­cializuju se na kávu,a troska cukru kterou pridate do kvalitni kavy ji chutove jen prospeje.
Ale samozrejme nic se nema prehanet,vic cukru prebije opravdovou chut a mlekem,smetanou nebo necim jinym taktez.Jinak troska toho cukru nemuze zamaskovat -ochudit aroma ci chut.
To je jako kdyby nekdo tvrdil,ze vhodne osolenim masa ztraci maso na chuti…

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 19:41

To je pouze vymysl ktery nema opodstatneni.Spe­cializuju se na kávu,a troska cukru kterou pridate do kvalitni kavy ji chutove jen prospeje.
Ale samozrejme nic se nema prehanet,vic cukru prebije opravdovou chut a mlekem,smetanou nebo necim jinym taktez.Jinak troska toho cukru nemuze zamaskovat -ochudit aroma ci chut.
To je jako kdyby nekdo tvrdil,ze vhodne osolenim masa ztraci maso na chuti…
Doplňuji:
ReHu : a odkud je ta arabica?Teda nemyslim tim obchod :o)