Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.září 10:34

Nedostal jste k fritéze jídelníček? Má ji doma. Nejdůležitější je odhadnout dobu fritování a nastavení správné teploty,

Dělala jsem v ní hranolky, normálně je nejím, musím říct, že byly křupavé, ale chuť měly jako vařené brambory. Jednou jsem dělala vepřové řízky, ale lépe mně chutnají, když je dělám na plechu v troubě položené na pečicím papíru, jen malinko pokapané olejem.

Ale beru, že pokud pokrmy přpiravujete ze zdravotních důvodů,. tedy bez tuku, nelze t chuť řešit .

Několik receptů v odkazuz

https://www.az-recepty.cz/recepty-z-horkovzdusne-fritezy/

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.září 18:05

Nedostal jste k fritéze jídelníček? Mám ji doma. Nejdůležitější je odhadnout dobu fritování a nastavení správné teploty,

Dělala jsem v ní hranolky, normálně je nejím, musím říct, že byly křupavé, ale chuť měly jako vařené brambory. Jednou jsem dělala vepřové řízky, ale lépe mně chutnají, když je dělám na plechu v troubě položené na pečicím papíru, jen malinko pokapané olejem.

Ale beru, že pokud pokrmy připravujete ze zdravotních důvodů,. tedy bez tuku, nelze t chuť řešit .

Několik receptů v odkazu.

https://www.az-recepty.cz/recepty-z-horkovzdusne-fritezy/