Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červenec 1:39

Zkus to vyhledat znovu a vyber si to, co si chceš pustit.

Někdo si chce zkrátka pustit „Lyrics“ (text) nebo „audio“-klip, kde je jen obrázek po cleou dobu – ale záznam je bez toho, co k té písni přímo nepatří nebo je to nekvalitní nahrávka (hraný klip – kde se místy nezpívá, záznam z koncertu, a pak různé verze), taky může být ta hudba upravená, „vyladěná/vyčus­těná,“ zremixovaná.

Lyrics je na to, abys viděl ten text, mohl si to průběžně s tím číst nebo i zpívat – v duchu nebo nahlas. Jsou karaoke lyrics, kde je jen hudba bez zpěvu = zpívat může ty. I takových je na youtube plno.

Víš některé písně a jiná videa jsou na youtubu milionkrát a vrůzném provedení v různých klipech. Navíc to tam většinou nahrávají obyčejní uživatelé.
Zadej zkrátka do vyhledávače, co chceč najít a vyjde ti toho spoustu = pak si můžeš vybrat. Pak jsou tam „oficiální“ klipy k různým písničkám. To jsou ty, které nahrála na youtube přímo ta skupina (která tam má taky účet) a nebo zkrátka ten klip, který je nejčistší a má zároveň nejvíc zhlédnutí.

Nevím proč by bylo možné si pustit pouze jednu určitou verzi, jak píššeš.
Zadej do Youtube: „Uriah Heep – Lady in black“ a můžeš si libovolně vybrat, co jen přesně chceš:
https://www.y­outube.com/re­sults?search_qu­ery=Uriah+Heep+-+Lady+in+black

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.červenec 1:43

Zkus to vyhledat znovu a vyber si to, co si chceš pustit.

Někdo si chce zkrátka pustit „Lyrics“ (text) nebo „audio“-klip, kde je jen obrázek po celou dobu – ale záznam je bez toho, co k té písni přímo nepatří a není nekvalitní nahrávka se špatným zvuem atd. (hraný klip – kde se místy nezpívá, záznam z koncertu, a pak různé verze), taky může být ta hudba upravená, „vyladěná/vyčus­těná,“ zremixovaná. Nebo to může být i cover (předělávka, přezpívané od někoho jiného).

Lyrics je na to, abys viděl ten text, mohl si to průběžně s tím číst nebo i zpívat – v duchu nebo nahlas. Jsou i karaoke lyrics, kde je jen hudba bez zpěvu = zpívat může ty. I takových je na youtube plno.

Víš, některé písně a jiná videa jsou na youtubu milionkrát a v různém provedení v různých klipech. Navíc to tam většinou nahrávají obyčejní uživatelé.
Zadej zkrátka do vyhledávače, co chceč najít a vyjde ti toho spoustu = pak si můžeš vybrat. Pak jsou tam tzv. „oficiální“ (official) klipy k různým písničkám. To jsou ty, které nahrála na youtube přímo ta skupina (která tam má taky účet) a nebo zkrátka takový klip a verze, který je nejčistší a má zároveň nejvíc zhlédnutí.

Nevím proč by bylo možné si pustit pouze jednu určitou verzi, jak píšeš.
Zadej do Youtube: „Uriah Heep – Lady in black“ a můžeš si libovolně vybrat, co jen přesně chceš:
https://www.y­outube.com/re­sults?search_qu­ery=Uriah+Heep+-+Lady+in+black