Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.květen 21:04

Však na konci sám píšeš, že ji nevěříš (a taky bych nevěřil, pokud by to bylo tak, jak píšeš)… ale co my tady víme, když tu situaci a její zúčastněné známe ještě míň jak ty, nemáme žádné bližší informace, žádné detaily – a hlavně tam žádný z nás nebyl? Navíc ani nemůžeme vědět, kdo lže, když neznáme ani tebe ani ji. Tohle je na vás.

Zkus si s ní upřímně promluvit. Netlačit na pilu, nevyhrožovat, atd jen prostě od srdce se rozpovídat, požádát jí, aby byla upřímná, říct jí, že ji nevěříš,…
A pokud ti to nedá, promluv si s tou její kamarádkou (ta toho asi bude vědět víc, když se s ní teď kvůli „tomu“ nebaví).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.květen 21:12

Však na konci sám píšeš, že ji nevěříš (a taky bych nevěřil, pokud by to bylo tak, jak píšeš)… ale co my tady víme, když tu situaci a její zúčastněné známe ještě míň jak ty, nemáme žádné bližší informace, žádné detaily – a hlavně tam žádný z nás nebyl. Navíc ani nemůžeme vědět, kdo lže, když neznáme ani tebe ani ji, jaká je, jestli už někdy lhala.
Tohle je na vás.

Zkus si s ní upřímně promluvit. Netlačit na pilu, nevyhrožovat, atd jen prostě od srdce se rozpovídat, požádát jí, aby byla upřímná, říct jí, že ji nevěříš,…
A pokud ti to nedá, promluv si s tou její kamarádkou (ta toho asi bude vědět víc, když se s ní teď kvůli „něčemu“ nebaví).

I kdyby, co kdyby, holek je všude dost, tak neztrácej čas s tím člověkem kterému nevěříš. I kdybys třeba neměl pravdu a podezření by se ukázalo jako falešné, tak už tím, že je tam nedůvěra, je tam problém. Vztah je o důvěře a o věrnosti (obojí předchází i lásku a na tom to celé stojí).
(Mně osobně by vadilo už jen to, že by šla chlastat sama s nějakým chlapem – obzvlášť, kterého ani pořádně nezná).
Jedna věc je „ji někam pustit“ a věřit ji, i když s tebou není, i když je na zábavě, druhá věc je, když jde chlastat sama k někomu cizímu, vybrečet se mu tam atd…
Ale ujasni si, co cheš, zda s ní chceš být. Hlavně si promluvte.
Pokud necheš ani bojovat (a zjišťovat pravdu), tak ji pusť, nech ji jít.