Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 16:08

Ano, je to jistě správné v této a i v každé jiné době. Bohužel mimo krizové stavy tato schopnost lidstva většinou nějak přestává fungovat. Vše je v lidech, v jejich solidaritě,. a schopnosti pomáhat druhým. Někteří lidé se s takovým myšlením rodí, jiní se to nenaučí za celý život. Nelze to nijak spojovat s množstvím majetku/jak to hodnotí Rokio/ I člověk téměř nemajetný může modně pomoci svým přístupem, lidstvím a pod.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 18:28

Ano, je to jistě správné v této a i v každé jiné době. Bohužel mimo krizové stavy tato schopnost lidstva většinou nějak přestává fungovat. Vše je v lidech, v jejich solidaritě,. a schopnosti pomáhat druhým. Někteří lidé se s takovým myšlením rodí, jiní se to nenaučí za celý život. Nelze to nijak spojovat s množstvím majetku/jak to hodnotí Rokio/ I člověk téměř nemajetný může modně pomoci svým přístupem, lidstvím a pod.
Pěkný případ z opačného konce jak se máme chovat jsem před chvílí zaslechl ve zprávách. Nemocní jsou v hojném počtu i v Iránu. Bohužel, ochranné pomůcky které nejsou na celém světě jim žádná firma neprodá, protože USA a EU se přidala uvalili na všechny obchody s Iránem embargo.Je to smutné, když umírají lidé a nikdo jim v podstatě nemůže podat pomocnou ruku, ale pokud je to v zájmu demokracie, tak musí mrtvoly stranou.