Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 20:22

A co je na tom příběhu neuvěřitelného? To bys chtěl, aby 5 úředníků jezdilo do Černých Voděrad za rodiči a ještě zadarmiko věnovali balík plenek? Ve skutečnosti už hodně let je jednání zjednodušené, protože státní instituce se svými databázemi propojilo. Něco se ale jinak, než osobně, vyřídit nedá.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 20:24

A co je na tom příběhu neuvěřitelného? To bys chtěl, aby 5 úředníků jezdilo do Černých Voděrad za rodiči a ještě zadarmiko věnovali balík plenek? Ve skutečnosti už hodně let je jednání zjednodušené, protože státní instituce se svými databázemi propojilo. Něco se ale jinak, než osobně, vyřídit nedá. Dá se to i on-line, pokud disponuješ elektronickým podpisem.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.únor 22:35

A co je na tom příběhu neuvěřitelného? To bys chtěl, aby 5 úředníků jezdilo do Černých Voděrad za rodiči a ještě zadarmiko věnovali balík plenek? Ve skutečnosti už hodně let je jednání zjednodušené, protože státní instituce se svými databázemi propojilo. Něco se ale jinak než osobně vyřídit nedá. Dá se to i on-line, pokud disponuješ elektronickým podpisem.