Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.listopad 10:49

je to tenhle zvuk https://www.y­outube.com/wat­ch?v=Z5h411Oc­ttA ? pokud ano jedná se o výchozí zvuk pro notifikace, takže nějaká notifikace s tím spojena být musí, zřejmě ji jen přehlížíš. Jakmile ten zvuk zazní, otevři panel notifikací a najdi tu která se právě objevila, podrž na ní prst a zakaž dané aplikaci vyhazovat další notifikace, … Často to dělají hry, když je dlouho nehraješ tak ti drze vyhazují podobné notifikace. Je vhodné všem hrám zakázat generování notifikací, to se dá snadno udělat v nastavení telefonu v sekci aplikace.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.listopad 10:50

je to tenhle zvuk https://www.y­outube.com/wat­ch?v=Z5h411Oc­ttA ? pokud ano jedná se o výchozí zvuk pro notifikace, takže nějaká notifikace s tím spojena být musí, zřejmě ji jen přehlížíš. Jakmile ten zvuk zazní, otevři panel notifikací a najdi tu která se právě objevila, podrž na ní prst a zakaž dané aplikaci generovat v budoucnu další notifikace, … Často to dělají některé otravné hry, když je dlouho nehraješ tak ti drze vynucují pozornost generováním notifikací. Je vhodné všem hrám zakázat generování notifikací, to se dá snadno udělat v nastavení telefonu v sekci aplikace.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.listopad 11:57

je to tenhle zvuk https://www.y­outube.com/wat­ch?v=Z5h411Oc­ttA ? pokud ano, jedná se o výchozí zvuk pro notifikace, takže nějaká notifikace s tím spojena být musí, zřejmě ji jen přehlížíš. Jakmile ten zvuk zazní, otevři panel notifikací a najdi tu, která se právě objevila, podrž na ní prst a zakaž dané aplikaci generovat v budoucnu další notifikace… Často to dělají některé otravné hry, když je dlouho nehraješ, tak ti drze vynucují pozornost generováním notifikací. Je vhodné všem hrám zakázat generování notifikací, to se dá snadno udělat v nastavení telefonu v sekci aplikace.