Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.říjen 11:37

Plyne z toho jisté ponaučení, jako z každé jiné chyby kterou v životě uděláme. Na brexitu je dobře patrné, o jakou iracionální pitomost se jedná. Zpřetrhat vazby abyste se hned na to zoufale snažili co nejvíce z těch vazeb zase obnovit, aby vás to nestálo bankrot – pořádná pitomost.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.říjen 11:41

Plyne z toho jisté ponaučení, jako z každé jiné chyby kterou v životě uděláme. Na brexitu je dobře patrné o jakou iracionální pitomost se jedná a jak krátkozrací byli a jsou jeho propagátoři, kteří většinou umí řvát za odchod ale už je nezajímá budoucí vývoj. Brexit je o zpřetrhání vazeb, které se ale GB snaží ještě před samotným odchodem zoufale snaží znovu vyjednat a obnovit v rámci „rozvodové dohody“, aby je to nakonec nestálo bankrot – pořádná pitomost.

Když brojili za kampaň „leave“, malovali si to zřejmě tak, že britské ostrovy zvednou kotvy a odplují mezi japonsko a ameriku, ale to se prostě nestane … evropský trh bude pro GB vždy extrémně důležitý a zpřetrháním vazeb svou pozici výrazně oslabili – nedává to vůbec žádný smysl, je to jen zvláštní rozmar. Vtipně to vyjádřil John Oliver v jednom ze svých pořadů kde konstatoval, že žádný brit neodolá pokušení pražštit francouze do xichtu ať to stojí co to stojí.