Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.říjen 14:52

Zaručené senzace dnes nejsou potřeba. Stačí si něco vymyslet, ani to nemusí být pravda, to je nový styl, kterým čtenářsky úspěšné získávají obrovskou návštěvnost. Lidé na sociálních sítích lež velmi rychle šíří mezi sebou pokud se jim líbí, nebo jim připadá natolik šokující že cítí potřebu o ní informovat přátele. Jinými slovy realita už bulvární novináře ani tak moc nezajímá 🙂 je to něco, čemu se říká volitelný doplňěk, ale jejich práce se bez zohlednění reality bez obtíží obejde.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.říjen 14:54

Zaručené senzace dnes nejsou potřeba. Stačí si něco vymyslet, ani to nemusí být pravda, to je nový styl, kterým čtenářsky úspěšné weby/blogy dnes získávají obrovskou návštěvnost. Lidé na sociálních sítích takové chytře napsané výmysly velmi rychle šíří mezi sebou pokud se jim nějak líbí, nebo jim připadají až natolik šokující prostě neodolají nutkání informovat o tom přátele.

Stručně řečeno realita už bulvární novináře dnes ani tak moc nezajímá 🙂 je to něco, čemu se říká volitelný doplněk, ale už to nemá velkou hodnotu. Jejich práce se bez zohlednění reality bez obtíží obejde.