Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.září 10:30

S tím prvním šoférem: těžko říct. Dle situace se ho pokusit přesvědčit (rukama, nohama, křikem) aby to projel. Ale s ohledem na vlastní bezpečnost, což může být problém – viděli jsme kam pak ten náklaďák letěl. Dál je možné zkusit zavolat na tísňovou linku, nejspíš 158. Ale jestli budou dost rychlí aby zablokovali dopravu na železnici… obávám se že ne. Zavolat na nejbližší nádraží by asi bylo nejúčinnější, ale ČD či SŽDC či kdo to má na svědomí tahle čísla účinně tají a málokdo má v tel. seznamu číslo na bráchu výpravčího. Takže tudy cesta asi nevede.

Ten druhej: Nevím. Pokud mu dáš přes hubu, nejspíš Tě zažaluje. Takže max. zdvihnutej prostředníček. Bohužel podobný typ lidí se nám nějak množí. Pamatuju před časem jsem měl problém vyjet zledovatělou jednosměrku do kopce (parkoval jsem tam a neměl jsem možnost se rozjet). Idiot co stál za mnou (a blokoval mně, že jsem nemohl víc couvnout) šel zkontrolovat jestli mám zimní pneu (měl jsem, a relativně nové) a pak dál čuměl a nadával. Naštěstí se tam objevil i někdo rozumnější, kdo se nebál mi do toho auta trochu zatlačit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.září 10:36

S tím prvním šoférem: těžko říct. Dle situace se ho pokusit přesvědčit (rukama, nohama, křikem), aby to projel. Ale s ohledem na vlastní bezpečnost, což může být problém – viděli jsme, kam pak ten náklaďák letěl. Dál je možné zkusit zavolat na tísňovou linku, nejspíš 158. Ale jestli budou dost rychlí, aby zablokovali dopravu na železnici… obávám se, že ne. Zavolat na nejbližší nádraží by asi bylo nejúčinnější, ale ČD či SŽDC či kdo to má na svědomí tahle čísla účinně tají a málokdo má v tel. seznamu číslo na bráchu výpravčího. Takže tudy cesta asi nevede.

Ten druhej: Nevím. Pokud mu dáš přes hubu, nejspíš Tě zažaluje. Takže max. zdvihnutej prostředníček. Bohužel podobný typ lidí se nám nějak množí. Pamatuju před časem jsem měl problém vyjet zledovatělou jednosměrku do kopce (parkoval jsem tam a neměl jsem možnost se rozjet). Idiot, co stál za mnou (a blokoval mě, že jsem nemohl víc couvnout), šel zkontrolovat, jestli mám zimní pneu (měl jsem, a relativně nové), a pak dál čuměl a nadával. Naštěstí se tam objevil i někdo rozumnější, kdo se nebál mi do toho auta trochu zatlačit.