Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 17:43

Nejlépe vám poradí výchovný poradce na Vaši škole. Má přehled všech škol s jejich charakteristikou, profilem, předměty atd. Ví také, jaký je o obory zájem.

Pomůže vybrat tu školu, na níž je méně hodin matematiky

Zkuste hledat s rodiči, nevím, co by vám vyhovovalo. Zda chcete bydlet třeba na internátě, nebo docházet do školy v místě, nebo dojíždět. Vše má svoje výhody či nevýhody., často olvňnuje i prospěch.

Každý má přece jiný zájem o to, co by chtěl v budoucnu dělat

Ale i tak jsem vám našla obory na SŠ, které končí maturitní zkoušku.

https://www.stred­niskoly.cz/obo­ry/?typ_studi­a%5B%5D=vo&dochaz­ka%5B%5D=1

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.srpen 18:08

Nejlépe vám poradí výchovný poradce na Vaši škole. Má přehled všech škol s jejich charakteristikou, profilem, předměty atd. Zřejmě má í také, přehled, o který obory je velký zájem.

Pomůže vybrat tu školu, na níž je méně hodin matematiky

Zkuste hledat i s rodiči, nevím, co by vám vyhovovalo. Zda chcete bydlet třeba na internátě, nebo docházet do školy v místě, nebo dojíždět. Vše má svoje výhody či nevýhody., často to ovlivňuje i prospěch.

Každý má přece jiný zájem o to, co by chtěl v budoucnu dělat Rovněž ve všech krajích nejsou stejné školy, tedy důležitá je i ejich dostupnost.

Ale i tak jsem vám našla odkaz na obory na SŠ, které končí maturitní zkoušku. Vyberte podle kraje. Vpravo v tabulce je nadpis – „Nevíš jaký obor zvolit? Podívej se na seznam oborů studia.“

https://www.stred­niskoly.cz/obo­ry/?typ_studi­a%5B%5D=sm&dochaz­ka%5B%5D=1