Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.srpen 16:15

Šlehačku vyšlehám se ztužovačem šlehačky, přidám mascarpone, mandlové aroma. Cukrářské piškoty máčím v silné sladké rozpustné kávě s přídavkem mandlového aroma, pokládám do vhodné nádoby, na piškoty rozetřu ušlehanou šlehačku s mascarpone a dále vrstvím piškoty a krém. Končím krémem, posypu kakaem.
Jak vidíš, hlavu si nelámu s pravým nebo levým tiramisu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 13:58

Šlehačku vyšlehám se ztužovačem šlehačky, přidám mascarpone, mandlové aroma. Cukrářské piškoty máčím v silné sladké rozpustné kávě s přídavkem mandlového aroma, pokládám do vhodné nádoby, na piškoty rozetřu ušlehanou šlehačku s mascarpone a dále vrstvím piškoty a krém. Končím krémem, posypu kakaem.
Jak vidíš, hlavu si nelámu s pravým nebo levým tiramisu.

například zde

Zdroj: https://www.kreativita.info/tiramisu-bez-vajec-a-alkoholu/?fbclid=IwAR12UawyDP36Cap5nhr65BOFVmhyUeuOeJMxUi3d_Te_aLOHv2whmK8wvhE