Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.srpen 13:56

Nejsem ženou o které píšete. Tatínkova holčička s autíčky a stavebnicemi… Nikdy jsem tak úplně tento úděl nepřijala. Děti ze zdravotních důvodů nemám. Ale můj život provázelo už několik prdících a krkajících bytostí. Vždy to ovšem byli muži, kteří si vážili toho, že je domácnost mou záležitostí. A ač jsem duší velký volnomyšlenkář, plotna mě moc baví (a když to navíc někdo ocení…). S láskou a pro lásku. Bez ní a s povinností si to představit nedokážu, ale s ní to jde samo a s úsměvem. Zní to možná banálně, ale když je můj muž spokojený, jsem šťastná. Vím, že to nepovažuje za samozřejmost a nestydí se pochválit a poděkovat. Se vzájemnou úctou, jako rovnocenní partneři.
Nedokážu si představit, být v životě dlouhodobě nešťastná a kdyby jen náhodou, tak s tím budu sakra něco dělat. Není nic co by se nedalo řešit! Díky Bohu za chlapy a hlavně za toho kterého mám po boku.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.srpen 17:38

Nejsem ženou, o které píšete. Tatínkova holčička s autíčky a stavebnicemi… Nikdy jsem tak úplně tento úděl nepřijala. Děti ze zdravotních důvodů nemám. Ale můj život provázelo už několik prdících a krkajících bytostí. Vždy to ovšem byli muži, kteří si vážili toho, že je domácnost mou záležitostí. A ač jsem duší velký volnomyšlenkář, plotna mě moc baví (a když to navíc někdo ocení…). S láskou a pro lásku. Bez ní a s povinností si to představit nedokážu, ale s ní to jde samo a s úsměvem. Zní to možná banálně, ale když je můj muž spokojený, jsem šťastná. Vím, že to nepovažuje za samozřejmost a nestydí se pochválit a poděkovat. Se vzájemnou úctou, jako rovnocenní partneři.
Nedokážu si představit, být v životě dlouhodobě nešťastná, a kdyby jen náhodou, tak s tím budu sakra něco dělat. Není nic, co by se nedalo řešit! Díky Bohu za chlapy a hlavně za toho, kterého mám po boku.