Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červenec 10:25

Podle jakého měřítka jsou „elity“ šťastné? Znáte je tak dobře, že víte,. co je pro ně štěstí?: To se musíte zeptat jich. Všechno ostatnío jsou jen domněnky.

Opakuji, štěstí je jen pojem, každý si pod ním představí něco jiného. Štěstí je přece pocit prchavý a nedefinovatelný. Třeba láska, peníze, práce, publicita nicnedělání.,. kousek čokolády, když přestane bolet hlava atd. nebo všechno dohromady?

Elity? Mohu se domnívat, že některé ano, protože považují za štěstí to, že se o nich mluví, ale to jsou spíš tzv. elity. či polobrity. Ty opravdové celebrity či elity bývají skromné,. žijí spíš v ústraní a nemají rády publicitu.

Jinak žijí svůj život,. jejich pocity neznám. Mohu odpovědět jen a jen sama za sebe, kdy proč jsem či nejsem šťastná.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.červenec 18:40

Podle jakého měřítka jsou „elity“ šťastné? Znáte je tak dobře, že víte, co je pro ně štěstí?: To se musíte zeptat jich. Všechno ostatní jsou jen domněnky.

Opakuji, štěstí je jen pojem, každý si pod ním představí něco jiného. Štěstí je přece pocit prchavý a nedefinovatelný. Třeba láska, peníze, práce, publicita, nicnedělání. kousek čokolády, když přestane bolet hlava , dobrý kamarád atd. , nebo všechno dohromady?

Elity? Mohu se domnívat, že některé ano, protože považují za štěstí to, že se o nich mluví, ale to jsou spíš tzv. elity či polobrity. Ty opravdové celebrity či elity bývají skromné,. žijí spíš v ústraní a nemají rády publicitu.

Jinak žijí svůj život, jejich pocity neznám. Mohu odpovědět jen a jen sama za sebe, kdy proč jsem či nejsem šťastná.