Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 20:15

Marci, ano je důležité, aby králíci nebyli ve stresu :D :D. Souhlasím s Keplerem, ale určitě není nějak zvlášť nebezpečná. Ale dokupy s ostatní trávou v pohodě. Něco se mě plete, že pro člověka by mohla vyvolat trochu problémy při opalování na slunci. Ale třeba jsem to popletl.
Když si rozetřete žluté květy na ruku nebo na papír, tak to udělá výrazné fialové šmouhy od hypericinu asi. Prý bývalo záhadou, proč krávy na pastvě koncem června kolem svátku narození Jana Křtitele mívaly načervenalé mléko. Ano, na záhadu se přišlo, třezalka začíná kvést asi v půli června.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červenec 20:17

Marci, ano je důležité, aby králíci nebyli ve stresu :D :D. Souhlasím s Keplerem, ale určitě není nějak zvlášť nebezpečná. Dokupy s ostatní trávou v pohodě. Něco se mě plete, že pro člověka by mohla vyvolat trochu problémy při opalování na slunci. Ale třeba jsem to popletl.
Když si rozetřete žluté květy na ruku nebo na papír, tak to udělá výrazné fialové šmouhy od hypericinu asi. Prý bývalo záhadou, proč krávy na pastvě koncem června kolem svátku narození Jana Křtitele mívaly načervenalé mléko. Ano, na záhadu „Svatojánského mléka“ se přišlo, třezalka začíná kvést asi v půli června.