Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 9:12

Ge0rge, už to sem napsat nemůže, protože si vyplácal limit počtu editací odpovědí 🙂. Tak mu prokážu dobrodiní, a udělám to za něj … optimální zdrojový formát by měl být tedy MARKDOWN TXT jak píše v diskusi, a protože s tím souhlasím mohu se pod to podepsat zrovna tak. Je to vlastně jak píše DOCHY TXT který přetrvá navěky, obohacený právě o tu možnost určit co je nadpis, co je odstavec, co je odrážkový seznam, a pak takový zápis převést do libovolného jiného formátu který v té době bude běžně akceptován.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.červenec 9:13

Ge0rge, už to sem napsat nemůže, protože si vyplácal limit počtu editací odpovědí 🙂. Tak mu prokážu dobrodiní, a udělám to za něj.

Optimální zdrojový formát by měl být tedy MARKDOWN TXT jak píše v diskusi, a protože s tím vesměs souhlasím mohu se pod to podepsat zrovna tak. Je to vlastně jak píše DOCHY jen obyčejný TXT který přetrvá navěky, ale je navíc obohacený právě o tu možnost určit co je nadpis, co je odstavec, co je odrážkový seznam, a to poměrně dost jednoduchým způsobem. Takový zápis se pak snadno dá převést do libovolného jiného formátu, který dnes nebo třeba za sto let bude běžně akceptován.