Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 12:56

samozřejmě zastupovala dnešní Německo. A platí, že tak jak nelze lidi házet do jednoho pytle podle barvy pleti, nelze házet do jednoho pytle různé generace lidí podle národnosti … Dnešní Německo je zkrátka už velmi odlišné a kupodivu je kupodivu jsou to dnes možná spíš USA, které aktuálně čelí reálným nebezpečím a hrozbám vyplývající z kultu osobnosti jejich egocentrického prezidenta, který nikdy neuznává vlastní pochybení, a ze všeho obviňuje média. USA tak možná paradoxně dnes mají k hitlerovskému německu blíž, než dnešní německo.

Svět není černobílý. Je to neustále se měnící chaos.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červen 12:59

samozřejmě zastupovala dnešní Německo. A platí, že tak jak nelze lidi házet do jednoho pytle podle barvy pleti, nelze házet do jednoho pytle různé generace lidí podle národnosti … Dnešní Německo je zkrátka už velmi odlišné a kupodivu je kupodivu jsou to dnes možná spíš USA, které aktuálně čelí reálným nebezpečím a hrozbám vyplývající z kultu osobnosti jejich egocentrického prezidenta, který nikdy neuznává vlastní pochybení, a ze všeho obviňuje média. USA tak možná paradoxně dnes mají k hitlerovskému Německu blíž, než má dnešní Německo.

Svět není černobílý. Je to neustále se měnící chaos s velmi proměnlivými podmínkami a pokud budete mít tendenci jej vnímat jen černobíle jako něco pevně daného, pak se v něm nebudete mít šanci nikdy vyznat 🙂