Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 10:48

Je to pravda, nic se neřešilo, jsem tu a zdravá a kdyby děti dnes jedli to co my tenkrát ,tak nevím.......Dnes je kažý alergický a má exémy a myslím,že to dřív nebylo. Je fakt že tropické ovoce jsem znali spíš jen z obrázů, ale nechybělo nám to . Prostě to doma nebylo, došli jsme si k silnici na jablka , hrušky tím jsme se nacpali a pohodička. Brambory pečené rovnou na poli to byla pochoutka ,zrovna jsem si na ně v neděli vzpomněla. A že jsme měli umazané ruce to nikdo neřešil, koupali jsme se jednou týdně v sobotu. Prostě to byla taková doba. Dnes se žije líp ,ale spoustu zákazů to kazí. Mě se to moc nelíbí.Děti neznají ta dobrodružství co jsme my zažili při výpravách -třeba za lupem na pole/jahody,o­kurky…Moc bych jim to přála zažít.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.říjen 11:19

Je to pravda, nic se neřešilo, jsem tu a zdravá a kdyby děti dnes jedli to co my tenkrát ,tak nevím.......Dnes je kažý alergický a má exémy a myslím,že to dřív nebylo. Je fakt že tropické ovoce jsem znali spíš jen z obrázů, ale nechybělo nám to . Prostě to doma nebylo, došli jsme si k silnici na jablka , hrušky tím jsme se nacpali a pohodička. Brambory pečené rovnou na poli to byla pochoutka ,zrovna jsem si na ně v neděli vzpomněla. A že jsme měli umazané ruce to nikdo neřešil, koupali jsme se jednou týdně v sobotu. Prostě to byla taková doba. Dnes se žije líp ,ale spoustu zákazů to kazí. Mě se to moc nelíbí.Děti neznají ta dobrodružství co jsme my zažili při výpravách -třeba za lupem na pole/jahody,o­kurky…Moc bych jim to přála zažít.
Doplňuji:
A když jsem chodila s bandaskou pro mlíko každý den pro 3litry ,tak sem ho po cestě vždycky skoro vypila a musel jsem znova. A to bylo pane tučný měla jsem smetanu kolem pusy.My jsme mívali jen chleba , rohlíky to už byl svátek.