Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 21:42

Sice starší zdroj, ale jinak se přiznám, že už mi velmi dlouho nerozbušilo srdce tak, jako smrťák kafe s rumem, baba next. Osobně mě zaujal naprosto netypický tvar toho objektu. Tak slušný asteroid nevypadá. Pak taky mění směr a rychlost, což taky kus skály taky nedělá. No, jen tak si kolem Slunce proletěl po hyporbolické dráze, využil gravitačního praku jako ty zemské sondy mezi planetami a letí si dál za svým neznámým cílem. To je teda trotl, vůbec si nás nevšiml (žádná rádiová odezva). Asi věděl proč.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.listopad 21:52

Sice starší zdroj, ale jinak se přiznám, že už mi velmi dlouho nerozbušilo srdce tak, jako smrťák kafe s rumem, baba next. Osobně mě zaujal naprosto netypický tvar toho objektu. Tak slušný asteroid nevypadá. Pak taky mění směr a rychlost, což taky kus skály taky nedělá. No, jen tak si kolem Slunce proletěl po hyporbolické dráze, využil gravitačního praku jako ty zemské sondy mezi planetami a letí si dál za svým neznámým cílem. To je teda trotl, vůbec si nás nevšiml (žádná rádiová odezva). Asi věděl proč.
Jinak souhlasím s tím, že by nějaká pohotovostní a připravená jednotka měla existovat a být připravená jednat velmi rychle. Nejedná se jen o extrasolární tělesa, ale hlavně o hrozící kolize i v naší soustavě (asteroidy. No a co když se stane průser na ISS?¨Nějaký pidi meteoroid jim zničí podporu života a bez rychlé pomoci budou všichni v pr…