Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 29.srpen 12:00

Není to jednoznačně. Vvšechno je relativní, záleží na věku a zdravotním stavu., neboť někam jít je někdy těžší než koupit třeba novou ždímačku.

Je pravda, že na zážitky jsou vzpomínky,, byť i někdy negativní, ale spíš ty pozitivní. Navcí nám vzpoimínky nikdo nemůže závidět, protože jsou jedinečné, i když navštíví stejné místo jako my.

Ja pravda, že je čas od času vyměnit ledničku, pračku,., ale je to jen věc, která usnadňuje práci. Jenže věcí stárnou, takže nová TV je nevyhovující, zastaralá, , protože je nemoderní, nebo už kvůli různým změnám v systému vysílání, je nefunkční.

Možná si někdy člověkl uvědomuje, že zážitky mu přinesly štěstí. Už jsem někde zmínila, že návštěva jednoho města mě vždy dojímala a dojímá. Mám radost, i když se v současnosti podívám na fotografie a vzpomenu si, zda jsem toto místo viděla v realitě., nebo obdiovuji něco nového …

Nejde jen o cestování, ale e io zážitky spojené s návštěvou divadel, koncertů atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 23.srpen 10:13

Není to jednoznačně. Všechno je relativní, záleží na věku a zdravotním stavu, neboť někam jít je někdy těžší než koupit třeba novou ždímačku.

Je pravda, že na zážitky jsou vzpomínky,, byť i někdy negativní, ale spíš ty pozitivní. Navíc nám vzpomínky nikdo nemůže závidět, protože jsou jedinečné, i když navštíví stejné místo jako my.

Je pravda, že je čas od času vyměnit ledničku, pračku,ale je to jen věc, která usnadňuje práci. Jenže věcí stárnou, takže nová TV je nevyhovující, zastaralá, protože je nemoderní, nebo už kvůli různým změnám v systému vysílání, je nefunkční.

Možná si někdy člověk uvědomuje, že zážitky mu přinesly štěstí. Už jsem někde zmínila, že návštěva jednoho města mě vždy dojímala a dojímá. Mám radost, i když se v současnosti podívám na fotografie a vzpomenu si, zda jsem toto místo viděla v realitě., nebo obdivuji něco nového …

Nejde jen o cestování, ale i o zážitky spojené s návštěvou divadel, koncertů atd.