Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 17:50

Neuvedl jste přímo příklad. Vložila jsem do Google spojení „nejšílenější komedie“ , objevily se nejšílenější, nejbláznivější atd.

Zřejmě jste vložil „nejšílenější Češi“, Google se opravdu zeptal, zda moej otázka byla správná, zda nešlo o nejslavnější Čechy.

Uvědomuji si, že zřejmě nikdo informaci na toto téma nevložil. Je to přece robot, takže nabídne to, co mu slovo připomíná.

Proč na vyhledávač nadávat, opravdu záleží na formulaci, kterou vložím do vyheldávače.

Google za vás nemyslí, ale hled á řešení. Vy musíte myslet, jak správně formuovat t dotaz.

Nedávno jsem hledala věneček z hřebíčku. Google nabízel různé nožnosti. PRoč nadávat, snažil se, když našel něco podobného.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 27.srpen 17:55

Neuvedl jste přímo příklad. Vložila jsem do Google spojení „nejšílenější komedie“ , objevily se nejšílenější, nejbláznivější atd.

Zřejmě jste vložil „nejšílenější Češi“, Google se opravdu zeptal, zda moje otázka byla správná, zda nešlo o nejslavnější Čechy.

Uvědomuji si, že zřejmě nikdo informaci na toto téma nevložil. Je to přece neživý „robot,“ takže nabídne to, co mu slovo připomíná.

Proč na vyhledávač nadávat, opravdu záleží na formulaci, kterou vložím do vyhledávače.

Google za vás nemyslí, ale hledá řešení. Vy musíte myslet, jak správně formulovat dotaz. na něm hodně záleží.

Nedávno jsem hledala věneček z hřebíčku. Google nabízel různé možnosti, které nevyhovovaly, . Proč nadávat, snažil se, když našel něco podobného.

Google hledal, co někdo vložil, nedovede rozlišit tu správnou odpověď.

Třeba k tomu někdy dojde, že bude umět číst i vaše myšlenky.