Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 9:24

Samozřejmě, že každé zvíře chutná jinak ať je to zvěřina, či domácí chov. Nebo snad nepoznáš jestli jíš vepřové, hovězí,skopové, králíka či slepici? Stejné je to i se zvěřinou. K domácí srně či divokému praseti se jen tak nedostaneš, ale poznatelný rozdíl by tam nebyl.

Hlavně záleží na kuchaři a chuti strávníka. celý život jsem měl ke zvěřině přístup, ale divočák mně nikdy moc nechutnal. Nedávno jsem ho dostal na talíři od šikovného kuchaře a prostě pohádka!!! Když je dobře udělané vepřové, včetně příloh, také pohádka ale něco jiného chuťově. Tak to má být.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.duben 9:26

Samozřejmě, že každé zvíře chutná jinak ať je to zvěřina, či domácí chov. Nebo snad nepoznáš jestli jíš vepřové, hovězí,skopové, králíka či slepici? Stejné je to i se zvěřinou. K domácí srně či divokému praseti se jen tak nedostaneš, ale poznatelný rozdíl by tam nebyl.

Hlavně záleží na kuchaři a chuti strávníka. celý život jsem měl ke zvěřině přístup, ale divočák mně nikdy moc nechutnal. Nedávno jsem ho dostal na talíři od šikovného kuchaře s šípkovou omáčkou a prostě pohádka!!! Když je dobře udělané vepřové, včetně příloh, také pohádka ale něco jiného chuťově. Tak to má být.