Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 9:50

  1. Podobně jako ivzez- jednu velikou cibuli nakrájet na kolečka či kostičky do průzračné sklenice a zalít lžící medu. Postavit do tepla na světlo (okno) a uvolněnou sladkou šťávu lze posrkávat už 3–4 hodiny po přípravě „lektvaru“ ;)
  2. Plátek citronu z obou stran posolit a sníst. Před spolknutím dlouho přežvykovat, pomalu cucat šťávu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.listopad 10:06

Rady ze čtyř surovin, které by měly být v každé domácnosti:

  1. Podobně jako ivzez, ale bez vody- jednu velikou cibuli nakrájet na kolečka či kostičky do průzračné sklenice a zalít lžící medu. Postavit do tepla na světlo (okno) a uvolněnou sladkou šťávu lze posrkávat už 3–4 hodiny po přípravě „lektvaru“ ;)
  2. Plátek citronu z obou stran posolit a sníst. Před spolknutím dlouho přežvykovat, pomalu cucat šťávu.
  1. https://www.go­ogle.cz/search?q=jak+na+­bolest+v+krku&i­e=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&d­cr=0&ei=8AIMWu20I­YfN8gf7gJjwDw