Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 13:27

Zřejmě negativní zkušenosti přetrvávají. V odkazu jeden starší názor.

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/mate-nekdo-zkusenosti-s-internet-obchodem-bonprix

V minulosti jsem si koupila dvě trička, ale musím říct, že vydržela i časté prran a stále je nosím na zahradu. Nemohu se jich „!zbavit“. Stále dostávám poštou katalog, i když jsem ho několikrát zrušila. Takže jen prolistuji, ale už nic neobjedávám.

To, co zmiňujete, se mně stalo u jiného prodejce. Objednala jsem si 2 kusy nějakého extraktu – šlo o malé skleničky. Dostala jsem každý v samostatném balíčku.

Reklamovala jsem, proč to tak. Šlo o malý balíček, tudíž jsem zbytgečně platila poštovné – místo Kč 150 , edy Kč 300. Majitelka mně poslala v obálce nějaký čaj, takže určitě na mě vydělala. Nedávno jsem dostala katalog, ale už nikdy více.

Zřejmě i Bonprixu někdo nepředal dál, že objednávka byla vyřízená.

Četla jsem si diskuse na různých stránkách, názroy se různí. Dlouhé čekací lhůty – s tím souhlasím. Mají jiné číslování, prý je hodně zboží z Polska.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 19.červenec 13:32

Zřejmě negativní zkušenosti přetrvávají. V odkazu jeden starší názor.

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/mate-nekdo-zkusenosti-s-internet-obchodem-bonprix

V minulosti jsem si koupila dvě trička, ale musím říct, že vydržela i časté prran a stále je nosím na zahradu.

Nemohu se firmy „!zbavit“. Stále dostávám poštou katalog, i když jsem ho několikrát zrušila. Takže jen prolistuji, ale už nic neobjedávám.

Něco podobného , co zmiňujete, se mně stalo u jiného prodejce. Objednala jsem si 2 kusy nějakého extraktu – šlo o malé skleničky. Dostala jsem každou v samostatném balíčku.

Reklamovala jsem, proč to tak. Prý to manžel majitelky popletl. Šlo o malý balíček, nebyl problém se zabalením, tudíž jsem zbytečně platila poštovné – místo Kč 150 , tedy Kč 300. Majitelka mně poslala v obálce nějaký čaj, takže určitě na mně vydělala. Nedávno jsem dostala katalog, ale už nikdy více.

Zřejmě u i Bonprixu nevěděla levice, co dělá pravice, takže objednávku vyřídili znova.

Četla jsem si diskuse na různých stránkách, názroy se různí. Dlouhé dodací lhůty – s tím souhlasím. Majíi jiné číslování, prý je hodně zboží z Polska, to často způsobuje problémy.