Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.březen 23:45

Co je tohle za otázku zase… Co je pro tebe levné pivo? Proč by měl pivovar navíc nacházející se v centru Prahy prodávat LEVNÉ pivo? Když chceš v centru Prahy levné pivo tak nelez do pivovaru, ale kup si Braníka v Bille za 9,90 a běž si ho vypít na Kampu (jedno z mála míst vyloženě v centru, kde se bez hrozby postihu dá legálně pít alkohol na veřejnosti).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 0:54

Co je tohle za otázku zase… Co je pro tebe levné pivo? Proč by měl pivovar navíc nacházející se v centru Prahy prodávat LEVNÉ pivo? Když chceš v centru Prahy levné pivo, tak nelez do pivovaru, ale kup si Braníka v Bille za 9,90 a běž si ho vypít na Kampu (jedno z mála míst vyloženě v centru, kde se bez hrozby postihu dá legálně pít alkohol na veřejnosti).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 0:55

Co je tohle za otázku zase… Co je pro tebe levné pivo? Proč by měl pivovar, navíc nacházející se v centru Prahy, prodávat LEVNÉ pivo? Když chceš v centru Prahy levné pivo, tak nelez do pivovaru, ale kup si Braníka v Bille za 9,90 a běž si ho vypít na Kampu (jedno z mála míst vyloženě v centru, kde se bez hrozby postihu dá legálně pít alkohol na veřejnosti).