Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 5.září 22:34

Jednou jsem nasázel sáček semen a ku podivu mi všechny vyrostly. Každý týden jsem pak sklízel kýbl rajčat. Zavařoval jsem to na kg paprik kg rajčat a 20 deka cibule, osolil pokrájel a svařil ve velkém hrnci.Když to zmněklo trochu opepřil nandal do sklenic a sterilizoval. Používali jsme to jako salát, nebo základ na omáčku. Nebo přidat vejce a buřta jako lečo. Byl to bezva polotvar. .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 6.září 10:45

Jednou jsem nasázel sáček semen a ku podivu mi všechny vyrostly. Každý týden jsem pak sklízel kýbl rajčat. Zavařoval jsem to na kg paprik kg rajčat a 20 deka cibule, osolil pokrájel a svařil ve velkém hrnci.Když to zmněklo trochu opepřil nandal do sklenic a sterilizoval. Používali jsme to jako salát, nebo základ na omáčku. Nebo přidat vejce a buřta jako lečo. Byl to bezva polotvar. .
Doplňuji:
Rajčata jdou vydlabat, plnit mletým masem, sýem.Houbami a zapéct v pekáčku zalitém rajsou omáčkou. Navrch posypat strouhaným sýrem. Z brambory je to dobrota. Nebo ve studené kuchyni plnit majonézovými saláta, šunkovou pěnou, třenou nivou.