Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.srpen 16:23

kdykoli zavítám na Moravu, nechám aspon stovku v pekárně za valašské frgály – učiněná mana. Jinak z českých specialit nejraději topinky – ve světě znají akorát toasty a ty mi přiadají značně ochuzené. Není nad to si na opečený chleba vymačkat pořádnou vrstvu česneku, ačkoli potom při jídle málem slzíte i ušima ;{)))>

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.srpen 18:57

kdykoli zavítám na Moravu, nechám aspon stovku v pekárně za valašské frgály – učiněná mana. Jinak z českých specialit nejraději topinky – ve světě znají akorát toasty a ty mi přiadají značně ochuzené. Není nad to si na opečený chleba vymačkat pořádnou vrstvu česneku, ačkoli potom při jídle málem slzíte i ušima ;{)))>
Doplňuji:
led: s chlupatými knedlíky taky naprostý souhlas a na oplátku musím dodat, že ze slovenských specialit se s maminkou můžem utlouct po haluškách s brynzou ;{)>