Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.srpen 22:52

Už teď vím, že jsou to další sběrači adres. Nic na tom, pokud nechceme rabovat, musíme nějak podnikat. Tamty stránky dají možnost kliknout co je lepší. Jestli chřest nebo banán. Tímto se ale na Odpovědích neřídíme. Žije to tu, něco poopravili, něco odstřihli a něco přidali. Přidali nám možnost diskuze kterou schovali pod otázku. Hlavně aby bankomatotazkomaté nekopírovali. Máme se tady myslím jako v bavlnce. Dobrou noc.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.srpen 16:15

Už teď vím, že jsou to další sběrači adres. Nic na tom, pokud nechceme rabovat, musíme nějak podnikat. Tamty stránky dají možnost kliknout co je lepší. Jestli chřest nebo banán. Tímto se ale na Odpovědích neřídíme. Žije to tu, něco poopravili, něco odstřihli a něco přidali. Přidali nám možnost diskuze kterou schovali pod otázku. Hlavně aby bankomatotazkomaté nekopírovali. Máme se tady myslím jako v bavlnce. Dobrou noc.
Doplňuji:
http://otazko­mat.cz/o-projektu/podminky/

/Provozovatel si vyhrazuje právo libovolně nakládat s údaji uživatelů a projevů jejich osobní povahy pro statistická měření, analýzy či marketingové účely či citovat uživatele./

Tudíž jsme ovce.