Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.srpen 20:26

Dobře, budu věřit že jste plnoletá a můžete si se svím životem dělat co chcete, a jste si vědoma následků -takže Vás nebudu poučovat.

Ještě než Vás tady někdo odsoudí za užívání drogy – Pokud jdete na test jater, tak ne nic Vám nezjistí. Abych to vysvětlil, test jater a test na drogy jsou dvě rozdílné věci, testy na drogy jako pervitin se dělají jiným způsobem než testy jater na bakterii apod. Pokud chcete mít jistotu podívejte se na ten růžový papír co Vám dá obvodní lékařka a se kterým půjdete na odběr krve, co je tam zatrhnuto, v pravo dole jsou uvedené drogy, pokud nebude zatrhnuto ani jedno políčko, můžete mít klid .

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.srpen 20:38

Dobře, budu věřit že jste plnoletá a můžete si se svím životem dělat co chcete, a jste si vědoma následků -takže Vás nebudu poučovat.

Ještě než Vás tady někdo odsoudí za užívání drogy – Pokud jdete na test jater, tak ne nic Vám nezjistí. Abych to vysvětlil, test jater a test na drogy jsou dvě rozdílné věci, testy na drogy jako pervitin se dělají jiným způsobem než testy jater na bakterii apod. Pokud chcete mít jistotu podívejte se na ten růžový papír co Vám dá obvodní lékařka a se kterým půjdete na odběr krve, co je tam zatrhnuto, v pravo dole jsou uvedené drogy, pokud nebude zatrhnuto ani jedno políčko, můžete mít klid .
Doplňuji:
Pro „Jahodu“ : Ano myslíte to správně, ale oni jí budou dělat testy jater, a jestli jsem to pochopil správně, tak ne za účelem zjišťování drog (to by potom bylo šílené, brát si drogu den předtím). Testy drog nemají totiž s játry nic společného, jednoduše se odebere krev, nebo moč a ta se pak smíchá s určitou látkou která s danou drogou, např. pervitinem, reaguje (krev změní barvu apod.) – ale tuto látku při testech jater nepoužijí.