Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 1.březen 19:35

To je složité.¨Představ si, že budu mít drahý mobil a k němu dobíječku a tam budu mít nalomený konektor nebo přerušený kablík. Stačilo by koupit novou dobíječku a vše by bylo v pořádku. A já ten mobil někomu půjčím a on mi ho úplně zničí. Přijdu o drahý mobil, dále o SIM kartu s kontaktama a rozšířenou paměť s nahranýma fotkama, videama a nastavený mobil.

A budu naštvaný, že jsem ho někomu půjčil a on řekne, vždyť jsi to měl porouchané už předtím, já jsem to nezničil úmyslně…

Pruto si já důležité soubory, fotky a další data zálohuju na externí USB harddisk a ten připojuju k PC jen občas, mám jistotu, že o nic nepřijdu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 20:23

To je složité.¨Představ si, že budu mít drahý mobil a k němu dobíječku a ta bude vadná – bude přerušovat kablík. Stačilo by koupit novou dobíječku a vše by bylo v pořádku. A já ten mobil někomu půjčím a on mi ho úplně zničí (ztratí). Přijdu o drahý mobil, dále o SIM kartu s kontaktama a rozšířenou paměť s nahranýma fotkama, videama a nastavený mobil.

A budu naštvaný, že jsem ho někomu půjčil a on řekne, vždyť jsi to měl rozbité už předtím, já jsem to nezničil úmyslně, byla to náhoda.

Pruto si já důležité soubory, fotky a další data zálohuju na externí USB hardisk a ten připojuju k PC jen občas, mám jistotu, že o nic nepřijdu.