Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.únor 21:11

Podle toho co píšeš, bych nevěřil, že jsme v té krásné, úžasné demokracii, kvůli které jste tak cinkali klíčema. Naštěstí píšeš kraviny přitažené ne jen za vlasy, ale i za chlupy v podbřišku, takže se jen usmívám. To co popisuješ je přesně jak to vidí správný čech (nebo moravák). Mám málo, protože pár poslanců bere 10× víc než já. Ale když chceš v práci přidat na výplatě a šéf se tě zeptá, jestli budeš za to přidání peněz dělat víc, tak jen čučíš do země.
😁
25 hrubýho a říkáš tomu almužna, jděte už do háje, pokud máte v práci málo, jděte jinam, je prokázáno, že češi (potažmo moraváci) jsou raději v práci blízko domovu za méně peněz, než jezdit dál za prací a brát více peněz. Jsme prostě a jednoduše líní. Vezměte si, že v Praze v Amazonu nabízí za minimálně kvalifikované místo 110 kč/hod, středně kvalifikované místo 150 kč/hod. Proč tam nejste ? 15 výmluv proč to nejde budete mít hned (cca během 15ti vteřin), ale aby jste přemýšleli obráceně, to nééééé. Proč ? Protože by jste přišli na to, že tak velký problém to není, ale je to na úkor pohodlí. Vašeho pohodlí.
Fňágat o tom, že chcete víc peněz za málo muziky umí každý, i já, a dobře.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.únor 21:32

Podle toho co píšeš, bych nevěřil, že jsme v té krásné, úžasné demokracii, kvůli které jste tak cinkali klíčema. Naštěstí píšeš kraviny přitažené nejen za vlasy, ale i za chlupy v podbřišku, takže se jen usmívám. To, co popisuješ, je přesně, jak to vidí správný Čech (nebo moravák). Mám málo, protože pár poslanců bere 10× víc než já. Ale když chceš v práci přidat na výplatě a šéf se tě zeptá, jestli budeš za to přidání peněz dělat víc, tak jen čučíš do země.
😁
25 hrubýho a říkáš tomu almužna, jděte už do háje, pokud máte v práci málo, jděte jinam, je prokázáno, že Češi (potažmo Moraváci) jsou raději v práci blízko domovu za méně peněz, než jezdit dál za prací a brát více peněz. Jsme prostě a jednoduše líní. Vezměte si, že v Praze v Amazonu nabízí za minimálně kvalifikované místo 110 kč/hod, středně kvalifikované místo 150 kč/hod. Proč tam nejste? 15 výmluv, proč to nejde budete mít hned (cca během 15ti vteřin), ale abyste přemýšleli obráceně, to nééééé. Proč? Protože byste přišli na to, že tak velký problém to není, ale je to na úkor pohodlí. Vašeho pohodlí.
Fňágat o tom, že chcete víc peněz za málo muziky, umí každý, i já, a dobře.